Eksport av data

«Området rundt» analysen i Insight Property gir full innsikt i alt som foregår i hvilket som helst område innen bolig og næring i Norge.  Bli kjent med området rundt den aktuelle eiendommen på en rask og effektiv måte, og du kan selv bestemme områdets utstrekning.

I tillegg har vi støtte til eksport til Excel ved et enkelt klikk. Hent ut fra en enkelt eiendom eller et bygg og få med all relevant nøkkelinfo eller like gjerne hent ut fra hele «Området rundt» analyse med all relevant nøkkelinfo.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *