Nyheter

Vi har nå lansert utvidet filtersøk.
Spiss søket ditt og finn objekter som passer akkurat dine ønsker og kriterier på tvers av hele landet.

Finn bygg basert på tomteareal, bygningstype, område, status, BRA og opprinnelsesår.

Finn bedrifter og leietakere basert på bedriftsnavn (søk etter kjeder og bedrifter med samme navn, men flere lokasjoner), område, bransje, antall ansatte, organisasjonsform, eierform, inntekt og varighet i bygget.

Vi har også lansert et helt nytt filter for omsetning der du kan finne bygg og boliger solgt basert på sum, boligtyper og tidsperioder.

Du kan nå tegne egne områder i kartet og velge eget utvalg av enkeltobjekter – begge med støtte for eksport.

Aktiver filter for enten Eiendom, Bygg eller Bedrift og du kan fritt benytte “tegne egne områder» som samles i liste og kan eksporteres til excel. Alternativt kan du aktivere filter for enten Eiendom, Bygg eller Bedrift der du ved å holde Ctrl tasten inne på ditt tastatur kan velge flere objekter i kartet som legger seg i liste – og derfra kan eksporteres til excel.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *